Montreal Canadiensin ja Edmonton Oilersin välinen koitos sunnuntai-iltana oli todellinen nyhjäys. Ottelussa ei nähty maalin maalia peräti 65 minuuttiin. Edmonton lähti lopulta voittajana kotiin 1-0-rankkarivoiton jälkeen.

Ottelu oli eliittipelaajien Edmonton-hyökkääjän Connor McDavidin ja Montreal-puolustajan Shea Weberin kohtaaminen.

Kaksikko oli lähes koko ottelun samaan aikaan kentällä. McDavid kirjautti ottelussa peliaikaa 25:07 ja Weber 25:09.

Weber sai pidettyä McDavidin tilastojen valossa kurissa, mutta kanadalaisnuorukainen oli ottelun paras pelaaja ja hänet valittiin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi.

Weber antoi ottelun jälkeen kehuja nuorelle supertähdelle.

– Hän on selvästi nopea, mutta tässä sarjassa on paljon muitakin nopeita pelaajia. Hänen kätensä ovat yhtä nopeat kuin hänen jalkansa, ja hän on ketterä ja viekas myös. Monella pelaajalla on vain yksi tai kaksi asiaa sieltä täältä, mutta hänellä on niin lähellä kun voi olla ne kaikki, kertoo Weber Sportsnetille.

McDavid kalasti ottelussa peräti neljä jäähyä ja yksi niistä tuli hänen päällystakille Weberille.

– Hän on voimakas, myös, jatkoi Weber.

Kahden supertähden välinen kunnioitus näkyi ottelun jälkeen, kun myös McDavid antoi kokeneelle Montreal-puolustajalle kehuja.

– Mielestäni häntä vastaan on vaikein pelata koko NHL:ssä. Yrität vain hyökätä käyttäen nopeutta ja tehdä kaiken mitä pystyy, mutta lopulta hän on tosi kova kaveri pelata vastaan, kertoo McDavid.

McDavid on tehnyt uransa kolmessa ottelussa Weberiä vastaan vain yhden syöttöpisteen. Sattumaa tai ei, mutta McDavid sai eilisen ottelun parhaan paikkansa juuri silloin, kun Weber ei kerennyt tulla kentälle ennen häntä. McDavid pääsi yksin läpi, mutta Al Montoya torjui Edmonton-kapteenin yrityksen.