Kevin Shattenkirk kaupattiin St. Louis Bluesista Washington Capitalsiin tiistain vastaisena yönä. Washingtonissa tähtipakkia vastassa on ainakin yksi tuttu nimi.

Capitals-hyökkääjä T.J. Oshie nimittäin pelasi pitkään Shattenkirkin kanssa Bluesissa ennen kauppaa, joka lähetti tämän pääkaupungin seuraan. Kaksikko pelasi yhdessä myös Sotshin olympialaisissa Yhdysvaltojen paidassa.

– En voisi olla innostuneempi, Oshie hehkutti St. Louis Dispatchin toimittajan Jeremy Rutherfordin twiitin mukaan.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Jeremy Rutherford

@jprutherford
T.J. Oshie on being reunited with Kevin Shattenkirk: "Couldn't be more excited." #stlblues

Rutherfordin mukaan Oshie hehkutti myös 22-vuotiasta Zach Sanfordia, joka siirtyi kaupassa Capitalsista Bluesiin.

– ”Sany” on nuori pelaaja, jolla on valoisa tulevaisuus. Hyökkäyksessä hän on ”iso” ja hänellä on hyvät kädet. Puolustuksessa hän on luotettava, Oshie kuvaili.

– Vaikuttaa, että hän on hyvä molemmilla siniviivoilla, mikä on harvinaista nuorelle pelaajalle. Luulen, että se (St. Louis) sopii hyvin hänelle, ja toivottavasti hän saa enemmän mahdollisuuksia ja vähän ylivoima-aikaakin, Oshie totesi.

Sanford pelaa NHL:ssä tulokaskauttaan. 26 Capitalsissa pelaamassaan ottelussa kesän 2013 toisen kierroksen varaus iski tehot 2+1.

Jeremy Rutherford

@jprutherford
Oshie on Sanford: "Sany is a young player with a bright future. Offensively he is a 'big' with good hands. Defensively he is very reliable.

Jeremy Rutherford

@jprutherford
Oshie cont'd: "Seems like he is good at both blue lines, which I think is rare for a young player. I think it will be a good fit for him ...

Jeremy Rutherford

@jprutherford
Oshie cont'd: "... and hopefully he'll get a little more opportunity and get some PP time."