Minnesota Wild on tehnyt ison liikkeen NHL:ssä.

Se nappasi treidillä itselleen isokokoisen sentterin Martin Hanzalin Arizona Coyotesista.

Wild lähetti kaupassa Coyotesille ensimmäisen ja toisen kierroksen varausvuoron, sekä ehdollisen vuoron. Sportsnetsin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan ehdollinen vuoro voi muuttua aina 2. kierroksen vuoroksi, riippuen siitä, miten hyvin Wild menestyy pudotuspeleissä.

Ensimmäisen kierroksen vuoro on tulevan kesän NHL-draftiin. Toisen kierroksen vuoro taas on vuoden 2018 varaustilaisuuteen. Ehdollinen taas on vuoden 2019 draftiin.

Ehdollisesta vuorosta tulee kolmannen kierroksen vuoro, mikäli Wild etenee jatkoon ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tänä keväänä. Mikäli Wild etenee jatkoon myös toiselta pudotuspelikierrokselta, on silloin varausvuoro toiselle kierrokselle vuodelle 2019.

Coyotes piti myös samassa puolet Hanzalin loppukauden palkasta hallussaan.

Samaisessa kaupassa Wild sai itselleen alempien ketjujen hyökkääjän Ryan Whiten sekä neljännen kierroksen varausvuoron ensi kesän NHL-draftiin.

Kaupan iso liikkuja Hanzal oli yksi halutuimmista nimistä siirtomarkkinoilla. Hanzalia yhdistettiin muun muassa Montreal Canadiensiin useamman viikon ajan.

30-vuotiaan tshekkisentterin sopimus on päättymässä kesällä, eikä hän ollut tekemässä jatkoa Coyotesin kanssa. Täten hän on ollut siirtohuhujen keskellä.

Tällä kaudella 51 ottelussa Hanzal on nakuttanut tehot 16+10=26.

Hanzal on tullut tutuksi hyvin luotettavana puolustavana sentterinä, joka on kantanut isoa vastuuta Coyotesin alivoiman puolella.