Liiga vahvisti sanktion – Ilvekselle hurjat sakot Michael Keräsen palkkaamisesta

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Jääkiekon SM-liiga vahvisti verkkosivuillaan, että Tampereen Ilvekselle on langetettu 100 000 euron sakko.

Liigan tiedotteen mukaan liigahallitus hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti.

Sakko tuli Ilvekselle, koska seura solmi sopimuksen Michael Keräsen kanssa, vaikka hyökkääjä pelasi syyskaudella Jokereiden riveissä.

– Liigaseuroilla on sopimus, jonka tavoitteena on estää tilanne, jossa joku Liigan joukkueista on farmijoukkueen kaltaisessa suhteessa Jokereihin tai KHL:ään. Tällä yhteisesti hyväksytyllä sopimuksella halutaan turvata kansallisen jääkiekon pääsarjan elinkelpoisuus. Sopimus on toiminut hyvin ja se on ollut kiekkoyhteisön tiedossa, tiedotteessa todetaan.

– Suomalainen liigakiekko on ammattimaista liiketoimintaa, jossa johdon tehtävä on turvata toiminnan positiivinen kehitys. Jokerien yllättävä päätös kolme vuotta sitten aiheutti Liigalle selviä liiketoimintariskejä. KHL on Liigan kilpailija, ja Liigan ja sen seurojen johdon tehtävänä on löytää keinot pärjätä tässä kilpailussa.

Lue liigan alkuperäinen tiedote täältä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!