Pittsburgh Penguins voitti trilleriottelun Winnipeg Jetsiä vastaan jatkoajalla loppulukemin 4-3. Penguins-kapteeni Sidney Crosby teki uransa 1000:nnen tehopisteensä yön ottelussa.

Crosbyn tuhannes piste tuli ottelun avauserässä, kun hän tarjoili ketjutoverilleen Chris Kunitzille avoipaikan, josta hän ei epäonnistunut. Voit katsoa Crosbyn juhlapisteen klikkaamalla tästä.

Winnipegin suomalaishyökkääjä Patrik Laine teki joukkueensa 2-1-kavennusmaalin toisen erän alussa ketjunsa upean syöttökuvion jälkeen. Laineen kauden 27:s osuma nosti hänet tulokkaiden piste -ja maalipörssin kärkeen. Voit lukea siitä lisää täältä.

Trillerimäinen ottelu venyi lopulta jatkoajalle, jossa Penguinsin tähtipelaajat Crosby ja Jevgeni Malkin nousivat ratkaisijaksi. Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan laittoi joukkueen tähtihyökkääjät samaan aikaan kentälle, kun jatkoaikaa oli jäljellä vain alle minuutti.

Penguinsin selostajien nimeämä ”kaksipäinen hirviö” teki todellisen taito-osuman, kun jatkoaikaa oli jäljellä vain alle 20 sekuntia. Malkin harhautti Winnipeg-puolustaja Jakob Trouban täysin kahville, ja antoi vierelleen juhlakalulle Crosbylle täysin avonaisen maalin mistä Penguins-kapteeni ei erehtynyt.

Jos alla oleva Twitter-linkki ei näy, voit katsoa Crosbyn maalin klikkaamalla tästä.