Arizona Coyotesin kapteeni Shane Doan on herättänyt kiinnostusta ennen siirtotakarajaa. Coyotesin GM John Chayka sanoi, että useamman joukkueen managerit ovat kyselleet veteraanin perään.

– Tänään puhuimme hieman ja kerroin hänelle tilanteen. Jätin päätöksen hänelle ja hänen perheelleen, että haluaako hän lähteä pelaamaan Stanley Cupista, Chayka kertoi NHL.comille.

40-vuotias laitahyökkääjä on pelannut koko uransa samassa organisaatiossa. Ura NHL:ssä alkoi Winnipeg Jetsin paidassa kaudella 1995-1996. Seuraavaksi kaudeksi mies muutti seuran mukana Arizonaan.

Doan on pelannut 21:n kauden aikana 1522 ottelua ja kerännyt tehopisteet 401+563=964, pudotuspelikokemusta on kuitenkin vain 55 ottelua. Edellisen kerran Coyotes osallistui kevään suureen tanssiin kaudella 2011-2012.

40-vuotias kanadalainen ei ole kuitenkaan pyytänyt siirtoa pudotuspeleihin menevään joukkueeseen, vaikka Chayka on kertonut pelaajalle, että se on mahdollista.

– Se ei olisi reilua, että en antaisi hänelle sitä mahdollisuutta. Kunnioitan häntä liikaa jättääkseni sen tekemättä. Hän viihtyy täällä ja on pelannut täällä aina.