Wayne Gretzky Chicagon tähtipelaajista: ”He pääsevät Hall of Fameen”

© Kuva: Getty Images

NHL:n kaikkien aikojen paras pistemies ja kiekkolegenda Wayne Gretzky ylisti Chicago Blackhawksin tähtipelaajia Patrick Kanea ja Jonathan Toewsia ennen maanantaina pelattua ulkoilmaottelua, jossa Blackhawks kohtasi St. Louis Bluesin.

Kane ja Toews ovat johdattaneet Chicagon jo kolmesti Stanley Cupiin alle 30-vuotiaina. Pitkillä sopimuksilla seuraan kiinnitetyt tähtipelaajat erottuvat Gretzkyn mielestä kaukalossa taitojensa lisäksi henkisellä puolella.

– Mielestäni he ovat ilman muuta supertähtiä, jotka molemmat tulevat olemaan Hall of Famessa. Se on asia, josta ei saa väittelyä aikaiseksi. Kaikkien tärkeimpänä he ovat voittajia ja epäitsekkäitä, Gretzky kehuu CSN:n haastattelussa.

Hänen mielestään molemmat tähdet ovat näyttävän pelinsä lisäksi olleet tärkeitä Chicagolle mestaruuksien ansiosta.

– Sitä varten sinulla on oltava lahjoja ja johtajan ominaisuuksia. He tuovat nämä molemmat Chicagon organisaatioon ja he ovat menestyneet hyvin. Lisäksi heidän tekemistään on hauska katsoa, Gretzky sanoo.