Toronto Maple Leafs ja Detroit Red Wings ottivat yhteen maanantain vastaisena yönä Toronton talvisen auringon alla ulkoilmaottelussa.

Maple Leafsin sankariksi kolmannen erän alussa nousi suomalaishyökkääjä Leo Komarov, joka iski joukkueensa 1-1-tasoitusmaalin.

Leafs-puolustaja Jake Gardinder nousi Red Wingsin maalin taakse kiekon kanssa ja jakoi sen maalin eteen kauniin röyhkeästi ajaneelle Komaroville, joka voitti kaksinkamppailutilanteensa tulokaspuolustaja Nick Jensenin 100-0 ja iski kiekon sisään.

Kolmannessa erässä lopulta tuli useampikin maali, sillä ottelu päättyi Toronton 5-4-jatkoaikavoittoon.

– On aina kiva saada maali. Saimme vielä toisen heti perään, joten saimme paljon energiaa ja pelasimme hyvin viimeiseen pariin minuuttiin asti, Komarov kertasi ottelun jälkeen Sportsnetille, joka kertoi Narvassa syntyneen Komarovin olevan virolainen jutussaan.

Joukkuekaverit hehkuttivat ottelun jälkeen Komarovin panosta.

– Leo sytytti meidät, tietenkin. Hän on sydän joukkueessamme, hän on niin rakastettava kaveri, joukkuekaveri Connor Brown hehkutti suomalaista.

Katso Komarovin osuma Viasatin sivuilta tästä linkistä.

Keli Torontossa oli ottelun aikaan hyvä, vaikka matsin alkua jouduttiinkin siirtämään liian kirkkaan auringonpaisteen vuoksi. Lämpötila oli nollan tuntumassa.

– Varpaat meinasivat vähän jäätyä. Penkkimme oli lämmitetty, se oli melko hyvä asia, Komarov hymähti.