TPS:lle jatkosopimuksia – ”Molemmat herrat pelaavat varmaan joskus kovemmissakin sarjoissa”

TPS on solminut maalivahtiensa Aleksandar Georgijevin ja Oskari Setäsen kanssa jatkosopimukset.

Georgijevin sopimus on kolmivuotinen ja Setäsen yhden vuoden jatkosopimus, kertoo seuran verkkosivut.

Georgijev pelaa kolmatta kauttaan Liigaa Turun Palloseurassa. 20-vuotiaalla venäläismaalivahdilla on tällä hetkellä Liigan maalivahtitilastojen paras torjuntaprosentti (93,37%). Georgijevilla on myös maajoukkuetaustaa Venäjän nuorten maajoukkueessa. Hän muun muassa torjui venäläismaalilla U20-finaalissa vuonna 2016.

– Olen ylpeä, että sain sopimuksen näin hienoon seuraan. Odotan innolla tulevaa. On hienoa, että nuori pelaaja, kuten minä, saa mahdollisuuden saada pitkän sopimuksen ja paikan, jossa voi kehittyä ja pelata, Georgijev kommentoi.

Setänen solmi Palloseuraan vuoden jatkosopimuksen. Euralaisvahdin torjuntaprosentti on tällä hetkellä 91,49%. Toista kauttaan TPS-paidassa pelaava 22-vuotias Setänen on jatkostaan erittäin tyytyväinen.

– On hienoa jatkaa siitä, missä ollaan nyt. Täällä ollaan menty kahdessa vuodessa eteenpäin valtavasti. Vastuuni on kasvanut ja meillä on tällä hetkellä joukkueessa kaksi hyvää veskaria. Uskon, että jos pelit jatkuvat hyvin ja saamme kauden jälkeen jotain muutakin kuin diplomit, ensi kaudella homma tulee jatkumaan samaan tyyliin positiivisesti. Tykkään Turusta todella paljon, Setänen kommentoi hymyillen.

TPS:n maalivahtivalmentaja Fredrik Norrena on tyytyväinen suojattiensa jatkosopimuksista.

– Hienoa, että Alex haluaa jatkaa täällä Turussa ja uskoo tähän juttuumme sekä Tepsiin. Saimme nuoren ja lahjakkaan kaverin kiinnitettyä pitkälle eteenpäin. Sellaisen maalivahdin kanssa on hienoa tehdä töitä.

– Oskarista sanon samaa. Hän on vielä nuori, mutta ikäänsä nähden kokenut kaveri. Hänkin pyrkii eteenpäin urallaan. Varmaan jossain vaiheessa nämä molemmat herrat pelaavat kovemmissakin sarjoissa. Siinä mielessä olen onnellisessa asemassa maalivahtivalmentajana, että saan työskennellä lahjakkaiden nuorten molareiden kanssa päivittäin.

– Heillä on hyvä kilpailutilanne keskenään. Se auttaa heitä eteenpäin, mutta pitkässä juoksussa myös joukkuetta. Tiedämme, että meillä on aina virkeä molari maalissa. Silloin myös joukkueella on mahdollisuus pärjätä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!