Colorado Avalanchen tähtisentteri Nathan MacKinnon joutui lauantain ottelussa Nashville Predatorsia vastaan valmentaja Jared Bednarin pihteihin. Bednar penkitti joukkueen ykkössentterin usean vaihdon ajaksi.

MacKinnonin sai 16:32 peliaikaa, mikä on kolmisen minuuttia vähemmän, kuin normaalina iltana. Pelaaja itse sanoi ymmärtävänsä valmentaja ratkaisun.

– En pelannut kovin hyvin ja minun täytyi istua hetki sivussa ja koota itseni. Pelasin sitten hyvin toisen puolikkaan, MacKinnon kommentoi sunnuntaina Denver Postille.

Kesän 2013 Draft-tilaisuudessa ensimmäisenä pelaajana varattu kanadalainen kävi sunnuntaina palaverin valmentajansa kanssa. Siirtohuhuissakin pyörinyt hyökkääjä sanoi, että kyse ei ollut mistään vakavasta.

– Se oli hyvä muistutus siitä, että pitää pysyä fokuksessa. Tällaista tapahtuu peleissä. Kyse oli kolmesta tai neljästä vaihdosta. Ei se ollut mitään vakavaa.

Nathan MacKinnon on muuten pelannut varsin mallikkaan kauden. 21-vuotias lahjakkuus johtaa 41:n ottelun jälkeen joukkueensa pistepörssiä tehopistein 11+17.