Siirtorajalla NHL:ssä nähtäneen vähintään muutamia treidejä, joissa yhtenä liikkujana on hyvin todennäköisesti Arizona Coyotesin Martin Hanzal.

Isokokoinen tshekkisentteri pelaa viimeistä kautta nykyisestä sopimuksestaan. Hänellä ja Coyotesilla jatkosopimusneuvottelut ovat olleet jäässä.

– Emme ole keskustelleet siitä nyt, Hanzal sanoi the Arizona Republicin mukaan.

Vahvaa kahden suunnan sentteriä onkin yhdistetty muun muassa Montreal Canadiensiin sekä useampaan pudotuspeleihin matkalla olevaan joukkueeseen.

Eikä seura ole asettumassa jarruksi, mikäli mahdollisuus treidille ilmenee.

– Tämä on niitä tilanteita, jossa molemmat osapuolet tietävät missä mennään. Pelaaja tietää meidän tilanteen ja me tiedämme pelaajan tilanteen. Jos mahdollisuus tulee sille, että jotain tapahtuu, niin en usko, että sen kanssa tarvitsee sen suuremmin venytellä, Coyotesin GM John Chayka totesi.

– Siirto saattaa tapahtua, Chayke sanoi avoimesti.

Liike onkin siis hyvin todennäköinen, sillä Hanzal on monella tapaa houkutteleva kohde. Hän olisi vahva lisäys minkä tahansa seuran sentteriosastolle ja hänen palkkojen keskiarvo ei olisi uudelle seuralle kovin korkea. Hanzalin palkkojen keskiarvo on 3,1 miljoonaa dollaria, mutta tästäkin Coyotes pystynee pitämään osan hallussa.

Tällä kaudella 32 ottelussa Hanzalille on merkattu tehot 8+6=14.