© Kuva: Getty Images

Roman Rotenbergilta paljastus: ”Päästämme Pavel Datsjukin kahdeksi päiväksi Pohjois-Amerikkaan”

Pavel Datsjuk tullaan nimeämään NHL:n kaikkien aikojen TOP100-pelaajalistalle.

NHL:n tähdistöottelun yhteydessä julkistettava täydellinen lista tulee sisältämään myös KHL:ssä jo pelaavan ja NHL:ssä loistaneen Datsjukin nimen. Asian paljasti Pietarin SKA:n johtohahmoihin lukeutuva Roman Rotenberg uutistoimisto TASSille.

– Hänet tullaan nimeämään sadan parhaan NHL-pelaajan sakkiin. Ottaen huomioon Pavelin NHL-uran ja kunnioittaaksemme hänen perhettään Pietarin SKA päästää hänet kahdeksi päiväksi Pohjois-Amerikkaan. Olemme erittäin ylpeitä tästä valinnasta, Rotenberg sanoi.

NHL juhlii satavuotista taivaltaan tähdistöottelun yhteydessä 27. tammikuuta. TOP100-listan ensimmäiset 33 pelaajaa on jo julkistettu. Tämä 33 pelaajan joukko pelasi NHL:ssä 1917-1966. Katso lista NHL-verkkosivuilta täältä.

Datsjukia NHL:ssä edustanut agentti Dan Milstein vahvisti myös twitterissään Datsjukin matkan juhlallisuuksiin.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!