Columbus Blue Jacketsin historiallinen 16 voiton putki on kääntynyt kahden ottelun tappioputkeen, kun joukkue hävisi New York Rangersille sunnuntain vastaisena yönä.

Kotiyleisönä edessä pelanneet sinipaidat menivät Markus Nutivaaran NHL-uran toisella sekä Cam Atkinsonin maalilla muutaman minuutin pelin jälkeen 2-0 johtoon, mutta hukkasivat sen, kun Rangers pääsi peliin mukaan.

Huikeista kolmansista eristä tällä kaudella tunnettu Columbus suli viimeisen 20 minuutin aikana, kun vierasjoukkue tykitti kolme maalia ja voitti ottelun 5-4.

Edellisen ottelunsa Washington Capitalsia vastaan 5-0 hävinnyt Columbus on henkisesti uudessa tilanteessa pitkän voittoputken jälkeen. Joukkueen päävalmentaja John Tortorella myönsi pelaajien hermostuneisuuden Rangers-tappion jälkeen lehdistötilaisuudessa.

– Minun mielestäni olimme ok suurimman osan pelistä. Hermostuimme vastustajan tehtyä muutaman maalin ja hukkasimme itsemme hieman, Tortorella sanoi.

Hän myös heitti kolmannen erän ratkaisuhetkistä tylyn viestin joukkueen maalivahdille Curtis McElhinneylle.

– En halua laittaa kaikkea hänen piikkiinsä, mutta tarvitsemme pari torjuntaa.