NHL:n kestomenestyjälle ei sovi raikas ilma – karmea saldo ulkoilmaotteluista

© Kuva: Getty Images
SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Chicago Blackhawks on 2010-luvun kestomenestyjä NHL:ssä voitettuaan Stanley Cupin vuosina 2010, 2013 ja 2015, mutta menestys ei ole siirtynyt ulkoilmaan.

Blackhawks on pelannut nyt vuosien varrella viisi ulkoilmaottelua, mutta voittanut niistä ainoastaan yhden. Neljä näistä otteluista on pelattu neljän viime kauden aikana.

Tiistain vastaisena yönä takkiin tuli St. Louisilta luvuin 4-1. Vuosi sitten helmikuussa luvut olivat vielä rumemmat, kun Minnesota Wild takoi Blackhawksin jäänrakoon lukemin 6-1.

– Varsinkin tänään halusimme tehdä parempaa jälkeä ja pelata paremmin kuin olemme pelanneet ulkopeleissä, supertähi Patrick Kane sanoi NHL.comille Blues-tappion jälkeen.

– Jostain syystä emme vain ole pystyneet parempaan. Emme todellakaan ole pelanneet hyvin ulkojäällä. Tämä on todella turhauttavaa.

Kanen mukaan joukkue puhui ennen ottelua siitä, ettei Blackhawks ole pärjännyt ulkoilmapeleissä kummoisesti. Siitä huolimatta tulos jäi jälleen laihaksi, kun Blues takoi päätöserään kolme maalia.

– Totta kai sitä haluaisi tarjota faneilleen kunnon show’n. Ehkä ajattelemme liikaa. Meidän pitäisi vain mennä jäälle ja pelata yksinkertaista peliä, Kane kuvaili.

Blackhawksilla ei mene kummoisesti sisälläkään tällä hetkellä. Kuudesta edellisestä ottelustaan joukkue on haalinut yhden voiton ja yhden tasapelin sekä hävinnyt neljästi.

SaiPa ja Sport taistelevat pisteistä! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!