NHL-seuran palkkaustyyli herättää kummastusta – ”Tuo on outoa”

© Kuva: Getty Images
KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Sportsnetsin toimittaja Elliotte Friedman julkaisi kolumninsa, missä hän nosti esille muun muassa Calgary Flamesin hieman erikoisen kuvion.

– Flamesin Brad Treliving on ainut GM, jolla ei ole sopimusta ensi kaudesta. Hän ei aio keskustella siitä, eikä aio organisaatio itsekään. Yksi johtohahmo muualta sanoi, että Flames on täysin sinut tämän tilanteen kanssa, eivätkä he näe sitä mitenkään pahaenteisenä, Friedman kävi läpi.

Friedmanin mukaan kuvio ei ole kuitenkaan kovin normaali.

– Uskon, että tuo on voimassa siksi, että he ovat antaneet potkuja päävalmentajille, eivätkä he halua kantaa ylimääräisiä palkkoja mukanaan. Se on ihan ok, mutta NHL-maailmassa tuo on outoa.

– Esimerkiksi ennen kautta Columbus (Blue Jackets) antoi kahden vuoden jatkot sen johtoryhmälle, koska he eivät halunneet lähteä kauteen niin, että johtoryhmän henkilöt olisivat olleet sopimuskautensa viimeisen vuoden keskellä. Vancouverissa oltiin ajautumassa samaan tilanteeseen päävalmentaja Willie Desjardinsin kanssa, mikä johti spekulaatioihin. St. Louisissa tämä aihe taas on nostattanut keskustelua siitä, onko meneillään oleva tilanne näkynyt heidän ailahteluissa, kun tiedossa on se, että Mike Yeo korvaa Ken Hitchcockin tämän kauden jälkeen.

Flamesin tilanne herätää keskustelua, sillä sen kausi on ollut jälleen kerran melkoista vuoristorataa täynnä. Tuoreeltaan Flamesin päävalmentaja Glen Gulutzan on ehtinyt teilata julkisesti pelaajiensa suorituksia useamman tappio-ottelun jälkeen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!