Toronto Maple Leafsin selvästi heikoin osa-alue on ESPN:n arvostetun toimittajan Pierre LeBrunin mukaan tällä hetkellä puolustus. Siksi LeBrunin mielestä onkin selvää, että seura todennäköisesti etsii mahdollisuuksia myydä jonkun tai jotkut hyökkääjistään, jotta saisi uuden kärkipakin.

Hyökkääjä, jonka nimi pyörii kauppahuhuissa kaikkein useimmin, on jenkkilaituri James van Riemsdyk, 27. Van Riemsdyk itse ei huhuista omien sanojsensa mukaan välitä.

– Joo, sitä tapahtuu tietysti koko ajan tällä alalla, etenkin Toronton kaltaisissa paikoissa, joissa tuollaisista asioista kirjoitetaan enemmän, koska Maple Leafsia seurataan niin tarkasti, hyökkääjä totesi ESPN:lle.

Van Riemsdyk on Leafsin kärkihyökkääjiä, joka on nakuttanut tällä kaudella 45 otteluun pisteet 16+22=38. Jenkkihyökkääjä siirtyi seuraan Philadelphia Flyersista kesällä 2012.

– Yritän olla lukematta asiasta liikaa. Olen hyvässä paikassa tällä hetkellä roolini ja paikkani suhteen. Loppujen lopuksi en voi vaikuttaa asiaan, mutta rakastan täällä pelaamista, täällä olemista, ja toivottavasti olen täällä pitkään, van Riemsdyk totesi.

Maple Leafsin manageri Lou Lamoriello sanoi kanavalle, että etsii koko ajan tapoja parantaa joukkuettaan, mutta ei ollut tyytyväinen, kun LeBrun uteli van Riemsdykin tilanteesta.

– Mielestäni media voi keksiä mitä vain ilman mitään seurauksia. Medialle maksetaan mielipiteistä, meille maksetaan päätöksistä, Lamoriello kommentoi tylysti.