HIFK:n riveissä Juhamatti Aaltonen on tykännyt pellailla tällä kaudella kasvattajaseuraansa Kärppiä vastaan.

Ainoa kauneusvirhe tuli joulukuun toisena päivänä, kun Aaltonen jäi kotiottelussa nollille Kärppiä vastaan.

Mutta neljään peliin tehot 4+4=8.

Ei huono.

Tälläkin kertaa Aaltonen oli käytännössä yksin kääntämässä kamppailua IFK:lle.

Kärpät sai paremman alun ottelulle, kun Ilkka Mikkola vei vieraat johtoon avauserässä.

Sitten tuli IFK. Toisen erässä Aaltonen nousi laidalta, tykitti tiukan lämärin kohti Kärppien maalivahtia Jussi Rynnästä ja torjunnasta seuranneesta irtokiekosta Saku Salmela pamautti pelin lukemiin 1-1.

Toisen erän aikana Aaltonen vei vielä IFK:n johtoon ja kolmannessa erässä hän oli katkaisemassa Kärppien selkärankaa, kun hän tykitti illan toisensa Kärppien reppuun.

IFK vei taiston nimiinsä lopulta lukemin 4-1.

31-vuotias Aaltonen edusti edellisen kerran oululaisseuraa kaudella 2013-14, jolloin hän oli iskemässä mestaruuden ratkaissutta osumaa Kärpille. Tämän jälkeen Aaltonen matkasi Jokereihin, josta hän vaihtoi kesällä toiseen helsinkiläisseuraan IFK:hon.