Dallas Starsin tuska jatkui tiistain välisenä yönä, kun Buffalo Sabres otti selvän 4-1 voiton alisuorittaneesta joukkueesta.

Buffalon sankari oli kaksi joukkueen kaksi viimeistä maalia iskenyt superlupaus Jack Eichel. Samalla päättyi Eichelin neljän ottelun maaliton putki.

Viime kaudella oman divisioonansa voittanut Stars-ryhmä on näillä näkymin jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle, sillä se on läntisen konferenssin 11. sijalla.

Turhautuminen alkaa näkyä jo ulospäin. Esimerkiksi aina kylmähermoinen Dallas-kapteeni Jamie Benn purki Sabresia vastaan pahaa oloaan pistämällä kesken ottelun mailoja päreiksi. Benn kuvattiin rikkovan pelikatkoilla ottelun edetessä yhteensä kolme mailaa reittään vasten.

Benn on varmasti joukkueensa heikon menestyksen lisäksi turhautunut omaan tekemiseen, kun kymmeneen otteluun on syntynyt vain yksi maali.

Tällä kertaa Dallasin suomalaisesta maalivahtiduosta torjuntavastuussa oli Kari Lehtonen, jonka torjuntaprosentti jäi jälleen alle 90 prosenttiin. Kumpikaan Lehtosesta tai Antti Niemestä ei ole pystynyt vielä voittamaan kymmentä ottelua tällä kaudella, kun runkosarja on reilusti yli puolenvälin.

Sabresin Rasmus Ristolainen ei yltänyt pisteisiin, mutta kellotti jälleen yli 26 minuutin peliajan voitto-ottelussa.