Arizona Coyotesin Martin Hanzalin nimi pyörii siirtohuhuissa. Coyotes on vajonnut jo 16 pisteen päähän pudotuspeliviivasta ja luopuu todennäköisesti tshekkisentteristä vielä ennen siirtotakarajaa.

The Score kirjoittaa, että miehen perässä on useampi pudotuspeleissä menestystä hakeva joukkue. NHL:n sisäpiiriläinen Elliotte Friedman on paljastanut ainakin Los Angeles Kingsin ja San Jose Sharksin olevan kiinnostuneita miehen palveluksista. Kalifornian joukkueiden lisäksi myös St. Louis Blues olisi mahdollisesti hakemassa kauppaa Arizonan kanssa.

Martin Hanzalin sopimus päätty tähän kauteen ja mies on ilmoittanut ettei aio neuvotella uudesta sopimuksesta kesken kauden. Coyotesin ei todennäköisesti halua ottaa riskiä, että menettäisi pelaajan ilman korvausta, kun tshekkiläisestä tulee vapaa-agentti.

Hanzal pelasi ensimmäisen ottelunsa ”kojoottipaidoissa” ja NHL:ssä kaudella 2007-2008. Otteluita taalakaukaloissa on kertynyt 591 ja niissä mies on kerännyt tehopisteet 109+192. 29-vuotias sentteri on edustanut koko uransa arizonalaisseuraa.