Amur Habarovskin suomalainen ykkössentteri Teemu Ramstedt oli vireessä, kun Amurin tiikerit järjestivät Helsingin Jokereille viidennen peräkkäisen tappion 3-2 kotivoitolla.

Ramstedt avasi joukkueensa maalihanat ensimmäisessä erässä kaventamalla tilanteeksi 1-2. Lopulta vahvan kolmannen erän ansiosta kotijoukkue painoi kahdella maalilla Jokereista ohi.

Vielä viime kaudella HIFK:n SM-liigassa finaaleihin johdattanut Ramstedt otti voitosta kaiken irti julkaisemalla Facebookissa kuvan itsestään juhlimassa fanien kanssa. Kuvatekstiksi hän kirjoitti HIFK-leiriläiselle tyypillisen lyhyen tekstin ”HABAROVSK 3 – 2 HESA”.

Ilmeisesti Ramstedt kokee tuhansien kilometrien erosta huolimatta olevansa vahvasti kotimaassaan HIFK:n miehiä.