Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine oli seuralleen jälleen melkoisen iso pelaaja, kun Jets kävi hakemassa vierasvoiton St. Louis Bluesin luota.

Laine toi ensin toisessa erässä Jetsin tasoihin, kun hän täräytti vastahyökkäyksestä kiekon sisään.

Ottelu eteni lukemista 2-2 jatkoajalle, missä Laine näytti tällä kertaa toisenlaista osaamista.

Laine sai kiekon kaukalon vasemmalle laidalle Dustin Byfuglienilta. Suomalaishyökkääjä teki upean veivin, heitti täydellisellä ajoituksella kiekon rystyltä Bryan Littlelle, jolla oli helppo työ iskeä kiekko tyhjiin.

Toisen erän osumassa juuri Little oli pedannut paikan Laineelle, joka iski kauden 16. osumansa. Maalinteon saralla suomalaishyökkääjä on ehtinyt hurmata, mutta selkeästi myös osumien alustaminen sujuu melkoisen taidonnäytteen myötä.

Laine nousi NHL:n maalipörssin jaetulle kärkipaikalle Blues-ottelun maalin myötä. Kyseistä paikkaa hän jakaa Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn kanssa.

27 ottelussa Laine on iskenyt tehot 16+7=23.

Littlen jatkoaikaosumalla Jets otti 3-2-voiton.