Boston Bruinsin maalilla Tuukka Raskilla on ollut parempiakin iltoja kuin keskiviikon vastaisen yön ottelu New York Islandersia vastaan.

Rask päästi ottelussa nimittäin kolme osumaa torjuttuaan vain kymmenen laukausta, minkä jälkeen suomalainen tähtivahti vaihdettiin Bostonin maalilta.

Kaksi osumista oli Bostonin kannalta surullista katseltavaa.

Islandersin avausmaalissa Rask meni maalin taakse hakemaan kiekkoa ja törmäsi yhteen joukkuekaveri Brad Marchandin kanssa. Vastustajan hyökkääjä Anders Lee nappasi kiekon ja iski sen tyhjänä ammottavaan häkkiin Raskin könytessä maalin takana.

– Pysäytin kiekon, käännyin ja näin Marchandin liukuvan paikalle, ja että olimme samoilla raiteilla, Rask kuvaili Boston Heraldille.

Raskin ilta päättyi, kun Islandersin päätyyn heittämä kiekko kimposi päätylaidasta ja Raskin varusteista Bostonin maaliin ottelun toisessa erässä. Maali merkattiin kiekon päätyyn heittäneelle Nikolai Kuleminille.

Videon Islandersin kolmennesta osumasta voit katsoa yllä olevalta videolta.

– Sen ei olisi pitänyt ikinä tapahtua. Mutta jotenkin löysin keinon tökätä sen omaan maaliin. Mitä voin tehdä? Sitä sattuu, Rask puhisi.

Lopun ottelusta Boston-maalilla torjui venäläisvahti Anton Hudobin.

Islanders voitti ottelun lopulta lukemin 4-2.