Arizona Coyotes hävisi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Columbus Blue Jacketsille rankkareiden jälkeen 2-3. ”Kojootit” eivät voi syyttää tappiosta ainakaan maalivahtiaan Mike Smithiä, joka torjui ottelussa peräti 58 kertaa.

Smith rikkoi samalla myös seuran torjuntaennätyksen yhdessä ottelussa. Se ei tappion jälkeen silti paljoakaan lämmittänyt, kun häneltä kysyttiin tunnelmia.

– Turhautunut on varmaan hyvä sana, mutta juuri nyt fiilis on sitäkin huonompi, Smith sanoi NHL.comille.

Smithin torjuntamäärä oli NHL:n neljänneksi suurin yhdessä ottelussa kaudesta 1990-91 lähtien. 34-vuotiasta konkarivahtia enemmän ovat torjuneet yhdessä ottelussa vain Mike Richter, Ben Scrivens ja Ron Tugnutt, joka venyi vuonna 1991 peräti 70 kertaa kiekon eteen.

Coytotesin alkukausi on ollut luvalla sanottuna hankala, pisteitä on on kertynyt 23 ottelusta vain 20. Turhautuneisuus paistoi myös Smithin kommenteista.

– Sitä toivoo, että jossain vaiheessa joukkue menisi eteenpäin ja ottaisi askeleita oikeaan suuntaan. Vaikuttaa siltä, että kun pääsemme yhden askeleen eteenpäin, otamme heti kaksi askelta taaksepäin, Smith harmitteli.