Kaksi ottelua ja saman verran tappioita. Karri Rämön alku ei ole ollut vahva Toronto Maple Leafsin farmijoukkueessa Toronto Marliesissa. Rämö teki pitkän loukkaantumisen jälkeen try out -sopimuksen AHL-joukkueen kanssa sen jälkeen, kun Toronto laittoi ruotsalaisvahti Jhonas Enrothin siirtolistalle.

Rämö oli harjoitellut jo Toronton kanssa ennen sopimustaan. AHL-komennuksen tarkoitus on antaa suomalaiselle pelituntumaa ennen mahdollista siirtoa NHL:n puolelle.

Alku ei näytä kuitenkaan vahvalta. Ensimmäistä ottelua on vaikea laittaa Rämön piikkiin, sillä hän torjui 3-2 tappioon päättyneessä ottelussa 33 kertaa.

Lauantain vastaisena yönä Providence Bruinsia vastaan Rämön pitkä pelaamattomuus näkyi heikkoina suorituksina. Rämö torjui 18 laukausta, mutta selän takaa hän joutui kaivamaan kiekon neljä kertaa. Bruins laukoi viimeisen maalin tyhjiin Toronton kärsiessä 5-3 tappion.

Rämön unelma NHL-kaukaloihin palaamisesta elää, mutta 30-vuotiaan maalivahdin on annettava parempia näyttöjä seuraavissa peleissä.