Pelicansia edustava hyökkääjä Taavi Vartiainen on kuitannut jatkosopimuksen lahtelaisseuralta.

Vartiainen ja Pelicans solmivat uuden sopimuksen, joka pitää 22-vuotiaan hyökkääjän seurassa kauden 2018-19 loppuun.

– Taavi on osoittanut asennetta ja sitoutuneisuutta sekä ansainnut paikkansa joukkueesta kovalla työnteolla. Mies on myös ottanut selkeitä kehitysaskeleita ja meidän kannalta on erittäin hieno asia, että saamme pidettyä lahtelaisen juniorimyllyn läpikäyneen oman kylän pojan joukkueessa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi seuran tiedottessa.

Kuten esimerkiksi Pelicansin omassa tiedotteessa nimitetään, Vartiainen on noussut aivan lahtelaisyleisön suosikiksi värikkään tyylinsä johdosta. Vartiainen on tullut tutuksi niin fyysisellä saralla kuin tappeluista, mutta myös kiekollisia taitoja hän on pistänyt pöytään.

– Koen, että tämä on minulle paras paikka pelata ja kehittyä. Tämän parin kauden aikana, minkä olen ollut mukana liigaporukassa, niin olemme menneet jatkuvasti eteenpäin ja kehityskäyrä nousee koko ajan. On hienoa olla mukana tässä joukkueessa ja erityisen hienoa on pelata lahtelaiselle yleisölle, Vartiainen kertoo.

Liigaurallaan tähän mennessä Vartiainen on pelannut yhteensä 97 ottelua, joissa ovat syntyneet tehot 4+7=11. Jäähyminuutteja on kertynyt puolestaan 219.