© Kuva: Getty Images

Teuvo Teräväinen kertoi syyn Carolinan täyskäännökseen: ”Sillä oli merkitystä”

Carolina Hurricanes on kääntänyt kurssinsa täydellisesti NHL-kaukaloissa. Tiistai ja keskiviikon välisenä yönä Carolina otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa. Ennen voittoputkea Carolina oli voittanut kuudesta ottelusta vain yhden.

Carolinan suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen on ollut yksi Carolinan voittoputken takuumiehistä. Viimeisissä viidessä ottelussa on syntynyt kuusi tehopistettä. Teräväinen kertoi Toronto-voiton jälkeen SuomiKiekko-sivustolle syitä joukkueen vahvaan lentoon.

Mikä on kovan vireen taustalla?

– Kenties sillä oli merkitystä, kun pelasimme viisi peliä kotona, saimme olla rauhassa, eikä tarvinnut matkustaa. Nyt olemme taas vierasreissulla Torontossa, Montrealissa ja Ottawassa. Yritetään jatkaa samalla tavalla kuin kotona eli voittojen tiellä, Teräväinen sanoi.

Missä toivot parannusta siitä huolimatta, että olette voittaneet viisi viimeistä ottelua?

– Vähän vaikea sanoa, kun on voittoja alla. Aina voi parantaa ja kenties pitää keskittyä niihin asioihin, joiden avulla olemme voittaneet. Oma pää on toiminut tosi hyvin – ei ole mennyt montaa maalia omiin. Lisäksi erikoistilanteet ovat tärkeät ja niitä voi aina paranta.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!