© Kuva: Getty Images

Superlupaus palasi NHL-kaukaloon ryminällä – joukkuekavereilta sateli kehuja

Buffalo Sabres sai kauan odotettuja uutisia, kun hyökkääjätähti Jack Eichel pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin NHL:n runkosarjassa tällä kaudella.

Nilkkavamma piti jenkkihyökkääjän sivussa kauden ensimmäisistä 21 ottelusta, mutta Ottawa Senatorsia vastaan Eichel oli jälleen pelikunnossa ja takoi heti ensimmäiseen pelaamaansa erään tehot 1+1.

– Enemmän kuin mitään muuta sitä vain haluaa olla mukana, olla luottavainen omaan peliisi ja tehdä tulosta, Eichel totesi Buffalo Newsin mukaan ottelun jälkeen.

– Nilkkakin tuntui todella hyvältä, se on iso plussa.

Vuoden 2015 kakkosvarauksen paluusta tositoimiin luonnollisesti iloittiin Sabres-kopissa.

– Kun katsoo hänen pelaamistaan, kun hän yrittää koko ajan luoda paikkoja, se sytyttää itseäkin. Kun heidän ketjunsa menee kentälle, hän, Rhino (Sam Reinhart) ja Kaner (Evander Kane) liikuttavat kiekkoa ja luovat paikkoja. Meidän ketjumme haluaa imeä energiaa siitä ja tehdä samaa seuraavassa vaihdossa, hyökkääjä Ryan O’Reilly hehkutti.

Eichelin paluuottelu oli varsinainen maali-iloittelu Buffalon päihittäessä Ottawan 5-4. Eichelin pisteet syntyivät ylivoimalla komeiden kuvioiden päätteeksi.

– Eichelilla on erityinen lahja hidastaa ja kontrolloida asioita, pitää peli hengissä. Sen pystyi näkemään taas, kapteeni Brian Gionta kuvaili.

Ketjukaveri Reinhartilta tulleet kehut olivat astetta maltillisempia ja vitsikkäämpiä.

– Normaalisti hän parkkeeraa itsensä meidän sohvallemme tähän aikaan. On selvästi mukavampaa, että hän on pukukopissa, Reinhart naureskeli.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!