© Kuva: Getty Images

Viasatin asiantuntijat: ”Saattaisi olla aikamoinen myyntiartikkeli laittaa Rinne lihoiksi”

Suomalaiset maalivahdit ovat aiheuttaneet keskustelua NHL:ssä. Tuukka Rask kerää kehuja, kun taas Antti Niemi ja Kari Lehtonen saavat kuulla huippupalkoistaan.

Viasatin jääkiekkotiimi Ville Nieminen ja Ismo Lehkonen käy vahtien tilannetta läpi kanavan Suomalaiskatsauksessa.

Tuukka Rask on jälleen siellä, minne monen mielestä kuuluukin, eli NHL:n huipulla. Pekka Rinteellä sen sijaan tökkii Nashvillen puolella. Dallasin maalivahtikaksikko taas aiheuttaa enemmän kuin riittävästi parranpärinää.

– Me Suomessa tiedämme, millainen seppä tämä kaveri (Rask) on, vaikka sitä jossain vaiheessa vähän kyseenalaistettiin, Lehkonen kommentoi.

– Kyllähän Raskia on syytetty. Hän ei saa olla kipeänä, ei loukkaantuneena ja hänen täytyy pelata joka peli 1,5 maalin keskiarvoon, Nieminen tykitti.

Entä mitä mieltä kaksikko on Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen tilanteesta Nashville Predatorsissa?

– Saattaisi olla aikamoinen myyntiartikkeli laittaa Rinne ”lihoiksi”. Siellä on varmasti 20 joukkuetta, jotka haluaisivat Rinteen maalilleen. He ovat varmasti valmiita tarjoamaan vaikka minkälaisia summia kyseisestä kaverista, Lehkonen ehdotti.

Dallasin vahdit Antti Niemi ja Kari Lehtonen saavat kaksikolta sympatiaa.

– Tämä on täysin rahakysymys. Ei ole heidän vikansa, että heille maksetaan kunnon tiliä siitä, että he ovat illasta toiseen suurennuslasin alla. Nyt on muistettava, millaista jääkiekkoa Dallas pelaa.

Entä kuka on ”täysi kopio Mario Lemieuxista”? Katso keskustelua Viasatin verkkosivuilta.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!