© Kuva: Getty Images

Stanley Cup -suosikilla vaikeaa: ”Rakastaisin pelata meitä vastaan”

Tampa Bay Lightningilla on menossa vaikea jakso, sillä joukkue ei ole voittanut edelliseen viiteen otteluun kuin kerran.

Keskiviikon vastaisen yön tappio Columbus Blue Jacketsia vastaan oli joukkueen kolmas peräkkäinen. Blue Jackets paukutti taululle Stanley Cup -suosikkia vastaan peräti lukemat 5-1.

– Rakastaisin pelata meitä vastaan juuri tällä hetkellä omassa päässämme – se on helppoa, sentteri Brian Boyle puhisi Tampa Bay Timesin mukaan.

Joukkueen ykköstähti Steven Stamkos on pitkään sivussa, mikä varmasti vaikuttaa joukkueen otteisiin, mutta joukkueen ongelmat ovat olleet etenkin puolustuspäässä.

Oman pään peli on ollut luvattoman heikkoa.

Joukkueen maalilla Ben Bishop ja Andrei Vasilevski ovat torjuneet hyvin, joten maalivahtipeli on joukkueella kunnossa, vaikka ”Bolts” on päästänyt edelliseen kolmeen otteluun peräti 14 osumaa.

– Olemme luottaneet maalivahteihimme, he ovat olleet ilmiömäisiä. He ovat loistavia joukkuekavereita, koska he eivät ole vielä hyökänneet kimppuumme sen vuoksi, kuinka kohtelemme heitä ja kuinka puolustamme, Boyle totesi.

Ensimmäisen erän jälkeen laukaisuyritykset olivat Columbuksen hyväksi peräti 28-13.

– Meidän täytyy löytää itsemme, olemme vähän hukanneet identitettimme, päävalmentaja Jon Cooper sanoi.

– Emme voi vain istua ja ajatella, että voimme kävellä peliin ja tehdä kolme tai neljä maalia. Kaikessa on kyse puolustamisesta ja juuri nyt emme puolusta tarvittavalla intohimolla.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!