© Kuva: Getty Images

Sebastian Ahon edustamalle NHL-seuralle uusi sijainti? – Huhut voimistuvat

Muun muassa tulokaskauttaan pelaavan suomalaislupauksen Sebastian Ahon edustama Carolina Hurricanes on tällä hetkellä kovien huhujen äärellä.

Montrealissa toimivan 98.5 Sports -radiokanavan mukaan Hurricanesin omistaja Peter Karmanos haluaa saada rahat ulos seurasta ja se saattaa tietää jopa sitä, että Hurricanes myydään jonnekin muualle.

Karmanos käy tällä hetkellä oikeudenkäyntiä raha-asioista kolmen poikansa kanssa ja tämä on vaikuttamassa myyntihaluihin.

Tällä hetkellä kysymys Hurricanesiin liittyen on se, että pystyykö Karmanos löytämään uuden omistajan, joka haluaisi pitää seuran nykyisessä sijainnissa, Raleighissa.

– Etsin tapaa, mikä mahdollistaisi seuran jatkuvuuden Pohjois-Carolinassa, Karmanos sanoi jo vuonna 2014.

NHL:n komissaari Gary Bettman on ehtinyt todeta, ettei Hurricanes ole vaihtamassa osoitetta minnekään muualle.

Taustatekijöitä asiassa riittää. Esimerkiksi NHL:n laajennusprojektissa yhtenä vahvana vaihtoehtona esillä olleella Quebec Cityllä on täysin uusi areena ilman joukkuetta, kun taas Hurricanesilla yleisökeskiarvot ovat olleet erittäin heikkoja (tällä hetkellä vain 11 189).

Hurricanesin presidentti Don Waddell ei halunnut kommentoida väitteitä, kun montrealilainen lehti La Presse tavoitteli häntä.

Tällä hetkellä Hurricanes on koko NHL:n sarjataulukossa sijalla 26. 15 ottelusta se on kerännyt kokoon vain 14 pistettä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!