Pelicans tiedotti merkittävästä sopimuksesta – ”Asettaa aina joukkueen edun edelle”

© Kuva: Ilari Isotalo

Pelicans saa jatkossakin nauttia hyökkääjä Hannes Björnisen palveluksista.

Lahtelaisseura on tehnyt kasvattinsa kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kontrahti pitää Björnisen Pelicansissa aina kevääseen 2019 saakka.

21-vuotiaalla hyökkääjällä on menossa kolmas kausi lahtelaisten liigajoukkueessa.

– Björninen on monikäyttöinen pelaaja, joka asettaa aina joukkueen edun henkilökohtaisen edelle. Tällä kaudella otteisiin on tullut lisäksi rauhallisuutta ja se on näkynyt pelin kehittymisenä, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Pelaaja itse halusi jatkaa tutussa seurassa.

– Lahtelaisena juniorina oma unelmani oli aina pelata Pelicansissa ja on upeaa, että se on toteutunut. Nyt kannan joukkueen värejä suurella ylpeydellä. Tänne on lisäksi kaivettu nyt sellainen menestyksen siemen, että on hienoa jatkaa ja olla osana tätä joukkuetta.

– Koen lisäksi, että itseni kannalta tämä on paras paikka pelata ja kehittyä. Täällä on kaikki työkalut mennä eteenpäin. Tällä hetkellä koen suurimpana vahvuutenani monipuolisuuden, mikä tarkoittaa, että pystyn pelaamaan kaikissa tilanteissa, Björninen jatkaa.

Tällä kaudella Björninen on pelannut 20 ottelua pistein 4+2.