© Kuva: Getty Images

Patrik Laineen ketjukaveri: ”En todellakaan osannut kuvitella tätä”

Patrik Laineen ketjukaveri ja NHL:n pistepörssiä tällä hetkellä johtava Mark Scheifele avasi tuntemuksiaan Winnipeg Jetsin ykköskentän rakettimaisesta alkukaudesta TSN:n haastattelussa.

– En todellakaan osannut kuvitella tätä. Kaikki on mennyt hyvin juuri nyt. Löydämme toisemme kentällä ja meistä tuntuu hyvältä pelata yhdessä. Nyt meidän täytyy vain jatkaa tästä.

Winnipeg kohtaa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaan Colorado Avalanchen. Laineen edellisestä hattutempusta kaksi maalia syöttänyt Scheifele tiedostaa hyvin, että heidän ketjuaan tullaan vartioimaan entistä tarkemmin onnistumisten myötä.

– Tiedämme, että tulemme saamaan kovia kamppailuita ja tulemme pelaamaan parhaimpia vastaan, mutta meidän pysyä omasa tekemisessä ja jatkaa mitä teemmekin tällä hetkellä.

Jos Laine tunnetaan kovasta itseluottamuksesta, löytyy hänen ketjukaveriltaan samanlaista asennetta omaan tekemiseen.

– Jos pelaat NHL:ssä, et halua olla toiseksi paras. Sinun täytyy aina haluta olla paras pelaaja jäällä. Se on minun mentaliteettini, Scheifele linjaa.

Scheifele on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa hurjat tehot 4+6. Laine hänen vieressään on tehnyt samoissa otteluissa tehopisteet 5+3. Ketjun kolmannen lenkin Nikolaj Ehlersin tehot puolestaan ovat 2+6.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!