© Kuva: Getty Images

Patrik Laine paljasti syyn pelinumerolleen ja kertoi hauskan faktan hattutempustaan: ”Huhut ovat totta”

Patrik Laine istui Winnipeg-fanien tentattavaksi ennen keskiviikon ja torstain välisen yön ottelua Minnesotaa vastaan. Laine sai kunnian olla ensimmäinen Winnipeg-pelaaja, joka pääsi vastailemaan fanien kysymyksiin Jets-TV:lle.

Laine on paukuttanut tällä kaudella jo kaksi hattutemppua. Ensimmäisen hattutempun jälkeen Laine oli huhujen mukaan palkinnut itsensä Smarties-jäätelöllä. Laineelta kysyttiin, palkitsiko hän itsensä Smarties-jäätelöllä myös toisen hattutempun jälkeen.

– Huhut ovat totta, söin Smarties-jäätelöä ensimmäisen hattutemppuni jälkeen. Toisen jälkeen en kuitenkaan ottanut jäätelöä, mutta katsotaan, mitä tapahtuu seuraavan hattutempun jälkeen, Laine vastasi.

Suomalaishyökkääjä pelaa numerolla 29. Laine paljasti, ettei pelinumeroon liity mitään ihmeellisempää tarinaa.

–  Viime vuonna junioreiden MM-turnauksessa huoltajat antoivat minulle tuon numeron. En halunnut vaihtaa sitä, ja tähän asti se on toiminut hyvin, joten olen halunnut pitää sen. Mielestäni se on hyvä numero, Laine kertoi.

Katso koko haastattelu alta. Jos et näe, katso tästä.

 

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!