© Kuva: Getty Images

Paluun loukkaantumisesta tehnyt suomalaishyökkääjä keräsi kehuja NHL:ssä – vain yhdet harjoitukset ennen peliä

Minnesota Wildin suomalaishyökkääjä Erik Haula teki viime yönä paluun NHL-kaukaloihin loukattuaan jalkansa lokakuussa. Haula pelasi vahvasti Pittsburghia vastaan ja sai kehut päävalmentajaltaan Bruce Boudreaulta.

Haula sai peliaikaa 14 minuuttia, josta reilu minuutti oli alivoimavastuuta. Suomalaissentteri oli pirteellä pelipäällä laukoen neljä kertaa ja esiintyen muutenkin vahvasti, vaikka pisteitä ei syntynytkään.

– Hän todella toi jotain lisää joukkueeseemme. Hän antoi minulle uuden vaihtoehdon alivoimalle ja tilanteisiin ylivoiman jälkeen, Boudreau kehui Star Tribunelle.

Haula oli sivussa seitsemän ottelua, eikä suomalainen ehtinyt ennen ensimmäistä otteluaan loukkaantumisen jälkeen olla kuin yksissä harjoituksissa mukana. Haula on tällä kaudella kerännyt viidessä ottelussa kaksi tehopistettä (1+1).

Minnesota haki vierastvoiton Pittsburghista maalein 2-4.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!