© Kuva: Getty Images

NHL-valmentaja vaatii pakistoltaan parempaa – seura puolustajakaupoille?

Toronto Maple Leafsin päävalmentaja Mike Babcock vaatii enemmän joukkueeltaan puolustuspäässä.

Nuori joukkue pärjää hyvin hyökkäyksessä, mutta omassa päädyssä on ollut vaikeampaa. Joukkueen kolme ykköspakkia on hyvin selvillä, mutta osalta heistäkin on Babcockin mukaan vara odottaa parempaa.

– (Morgan) Riellyn täytyy olla meidän ykkösmiehemme. Tarvitsemme häneltä todella hyviä otteita. Eikä se tarkoita kilpajuoksua ympäri kenttää, se tarkoittaa hyvää kiekotonta peliä, Babcock jyrähti Toronto Sunin haastattelussa.

– (Nikita) Zaitsevin täytyy kehittyä edelleen täyttääkseen paikkansa. Mielestämme (Jake) Gardiner on ollut loistava viime aikoina. Jonkun täytyy päättää, kuka haluaa olla puolustajat neljä viisi ja kuusi, hän jatkoi.

Kolmikon lisäksi vastuuta ovat alkukaudella joukkueen alakerrassa saaneet etenkin Martin Marincin, Connor Carrick, Roman Polak ja Matt Hunwick.

Seura kuitenkin saattaa olla puolustajakaupoilla hyvinkin pian. Aiemmin tällä viikolla TSN:n toimittaja Darren Dreger kertoi Insider Trading -ohjelmassa, että joukkueen manageri ”Lou Lamoriello etsii puolustavaa puolustajaa” heikon puolustuspelin vuoksi.

Dregerin mukaan lähdössä saattaisi olla esimerkiksi sentteri Peter Holland.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!