© Kuva: Getty Images

NHL-supertähdeltä vaisu alkukausi – ”Ei ole tuomassa pystejä kotiin tänä vuonna”

Ennen kauden alkua Dallas Starsin hyökkääjä Jamie Benn oli monen papereissa suosikki voittamaan koko NHL:n pistepörssin ja arvokkaimman pelaajan palkinnon.

Kauden alku ei ole kuitenkaan ollut ruusuilla tanssimista 27-vuotiaalle Stars-kapteenille. 14 otteluun on syntynyt mukiinmenevät tehot 4+7=11, mutta kokonaisuutena otteet eivät ole vakuuttaneet.

Benn iski perjantain vastaisena yönä kahdesti kiekon Calgary Flamesin verkkoon, ja osumat olivat hänelle ensimmäiset kymmeneen otteluun.

– Hän ei ole tuomassa pystejä kotiin tänä vuonna, mutta oletettavasti hänen tuotantonsa nousee nyt, kun hän sai apinan pois selästään, ESPN:n toimittaja Joe McDonald kirjoittaa.

Tuotannon nousua myös tarvitaan, sillä Dallas on kärsinyt alkukaudella monien luottomiesten loukkaantumisista. Bennin tulisi parantaa McDonaldin mukaan etenkin tasaisuuttaan auttaakseen joukkuettaan enemmän.

– Benn on uskomattoman hyvä pelaaja, kuten on myös hänen joukkuekaverinsa Tyler Seguin, mutta Stars tarvitsee paljon enemmän tuolta kaksikolta, jos se haluaa nauttia pudotuspeleistä pitkään, McBain toteaa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!