Viime kaudella Philadelphia Flyersin yksi suurimmista vahvuuksista oli Steve Masonin ja Michal Neuvirthin harteilla oleva maalivahtiosasto.

Tällä kaudella hyvät otteet ovat olleet muisto vain. Joukkue on päästänyt kaikkien eniten maaleja koko sarjassa, eikä kummankaan veskarin torjuntaprosentti ole edes lähellä 90:ää.

– Luulen, että jos kysyisit ”Maselta” tai ”Neuvyltä” tällä hetkellä, ovatko he esittäneet hyviä otteita, he vastaisivat ei, Flyers-manageri Ron Hextall, entinen maalivahti itsekin, totesi ESPN:lle.

– Luotamme täysin, että molemmat pääsevät huipputasolleen ja esittävät hyvää maalivahtipeliä. Rehellisesti sanottuna maalivahtiosasto oli viimeinen asia, jota murehdin ennen kautta. Ja edelleen olen samaa mieltä.

Mason on 11 pelaamassaan ottelussa kirjannut päästettyjen maalien keskiarvon 3,41 ja torjuntaprosentin 88.

– Kun ihmiset katsovat alkukautta, joka ei todellakaan ole ollut hyvä – myönnän sen itse ensimmäisenä – he painavat paniikkinappulaa. Sille täytyy kuitenkin vain nauraa. Ihmiset aina sanovat negatiivisia asioita sinusta, Mason kommentoi.

– Olen tehnyt järjettömän määrän työtä, jotta tuntisin oloni mukavaksi ja saadakseni itseluottamukseni korkealle, enkä anna muutaman pelin tuhota kaikkea.

Tshekkivahti Neuvirth on torjunut yhdeksässä ottelussa lukemat 3,54 ja 85,9.

– Haluan rakentaa viime kauden pohjalle, mutta tiedän, että tehtyä ei saa tekemättömäksi. Tämä on uusi vuosi ja uusi mahdollisuus, Neuvirth totesi.