Dallas Starsin maalivahtiosastolla vastuuta jakaa viime vuoden tapaan kaksi suomalaista; Antti Niemi ja Kari Lehtonen.

Starsin maalivahtitilanne on ollut tapetilla jo tovin ajan, eikä keskustelu ole hyytynyt mihinkään.

Dallas Morning Newsin jutussa haastateltiin Starsin GM:ää Jim Nilliä, jolta kysyttiin asiasta.

Kysymys: Miten maalivahtitilanne? Luvut eivät ole hyviä, huolestuttaako se?

– Ne eivät ole, mutta samalla palaisin kuitenkin loukkaantumisiin ja siihen joukkueeseen, joka on heidän edessään. Tämä on haastavaa molemmille ja mielestäni siellä on ollut aikoja, jolloin he ovat tosissaan nousseet esille. Mielestäni he molemmat olivat erittäin hyviä harjoitusleirillä ja he molemmat väläyttelivät siellä. Meidän pitää vain parantaa, mutta se koskee samalla koko joukkuetta, Nill kommentoi.

Starsin kohdalla ollaan puhuttu paljon treidausmahdollisuudesta, eli siitä, että se hankkisi jostain muualta kovan maalivahdin itselleen.

Tätä puolta Nill ei ole edes omien sanojensa mukaan miettinyt.

– Olen enemmänkin huolestunut koko meidän joukkueestamme.

Starsin alkukausi on ollut joukkueena, pisteiden valossa, kohtuullinen. 16 ottelusta se on ottanut 16 pistettä. Se on kärsinyt lukuisista eri avainpelaajien loukkaantumisista, mikä on näkynyt pahasti sen pelaavassa kokoonpanossa.

Samalla myös maalivahtien tilastot ovat jääneet vaisuiksi. Lehtosella torjuntaprosentti on 89,1 ja Niemellä 89,2.

Treidaaminen heidän kohdallaan on hyvin vaikeaa, sillä molemmilla sopimukset jatkuvat vielä ensi kaudella, eivätkä palkkakattolukemat ole mitään kovin pieniä. Lehtosella lukema on 5,9 miljoonaa dollaria ja Niemellä 4,5 miljoonaa.