© Kuva: Getty Images

NHL-konkari ennätystahdissa – “En ole muuttanut juuri mitään“

New York Rangersin itävaltalaishyökkääjä Michael Grabner on löytänyt alkukaudella vuosia kadoksissa olleen maalivireen.

29-vuotias Grabner iski Edmontonia vastaan kaksi maalia ja nosti kauden kokonaissaldonsa jo kymmeneen, kun otteluja on alla vasta 16. Maalipörssissä hän on jaetulla kakkossijalla. Tahti on hurja verrattuna viime kauteen, jolloin Grabner teki yhdeksän maalia koko kauden aikana.

– En ole muuttanut juuri mitään. Pelaan roolini mukaisesti ja onnistumisia on tullut alusta alkaen. Se on nostanut itseluottamusta, ja olen pelannut miettimättä turhia. Näin tapahtuu hyviä asioita, Grabner kertoi Rangersin nettisivuilla.

Grabner on tehnyt viimeiseen kahdeksaan otteluun saman verran maaleja. Nopeajalkaisen laiturin maaliennätys on kaudelta 2010-2011, jolloin hän osui New York Islandersin paidassa 34 kertaa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!