© Kuva: Getty Images

Minnesota kiinnostunut tähtihyökkääjästä – yli viiden miljoonan palkka jarruna

Loukkaantumisista ja siviilielämän ongelmista kärsinyt Evander Kane on ollut jatkuvien siirtohuhujen kohteena. Parhaimmillaan kovan luokan maalintekijä on tehtaillut urallaan 129 maalia 427 ottelussa.

Buffalo oli tiedettävästi jo kesän aikana tekemässä vaihtokauppaa, jossa Kane olisi siirtynyt uusiin maisemiin, mutta siirto jäi toteutumatta. Yksi syy on Kanen yli viiden miljoonan vuosipalkka. Nykyinen sopimus ulottuu kevääseen 2018 asti.

Nyt kiekkoraamattu The Hockey News on kuullut useammasta lähteestä, että suomalaispelaajien tähdittämä Minnesota Wild olisi kiinnostunut maaliahneen laitahyökkääjän palveluksista. Jos kauppa toteutuu, on Buffalon suuntaankin siirryttävä isopalkkainen pelaaja, sillä Minnesotalla on palkkakatossaan tilaa alle miljoona dollaria.

Kane kärsii edelleen kylkivammasta, mutta on tekemässä paluuta marraskuun lopussa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!