© Kuva: Juha Tamminen

Liigan ”hullu maanantai” kävi vedonlyöntiyhtiölle kalliiksi

Liigassa jaettiin maanantaiaamuna peräti kahdet potkut. Peränpitäjä Lukko näytti varsin odotetusti ovea Juha Vuorelle, mutta niukasti ennen raumalaisia KooKoo ehätti kertomaan, että Petri Mattilan aika päävalmentajana Kouvolassa on ohi.

Kaksikon korvaajatkin nimitettiin saman tien. Lukkoa luotsaa jatkossa Kari Heikkilä, KooKoota Tuomas Tuokkola.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet julkaisi ennen kauden alkua kertoimet ensimmäisistä valmentajapotkuista. Tuolloin todennäköisimpänä monottajana pidettiin HPK:ta, mutta Hämeenlinnassa Antti Pennanen on tehnyt kelpo työtä: joukkue on tukevasti keskikastissa kahdeksantena.

– Viime perjantaina julkaisimme NordicBetillä päivitetyt kertoimet, ja lauantaina alkoi näyttää selvältä, että Lukon valmentaja vaihtuu, kun kotikaukalossa tuli 1-7-tappio Jukureille, Juha Kvist Betsson Groupista kommentoi tiedotteessa.

– Lukon kerroin oli 1.30. KooKoon [kerroin 6.00] väliin mahtuivat vielä JYP ja Kärpät, joten aika suurena yllätyksenä tuli, että Kouvolassakin päädytään tähän ratkaisuun.

Koska Raumalla ja Kouvolassa raskaista päätöksistä tiedotettiin käytännössä samaan aikaan, päätyi NordicBet ratkaisuun, että voitot maksetaan sekä Lukkoa että KooKoota veikanneille.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!

Comments are closed.