© Kuva: Getty Images

Korkealla varattu NHL-hyökkääjä ymmällään katsomokomennuksista: ”En osaa sanoa miksi”

Aikanaan varsin korkealla (vuorolla #5 kesän 2011 NHL-draftissa) varattua Ryan Stromea pidettiin pitkään erittäin lupaavana hyökkääjänä.

Stromen NHL-uralla on tullut hiljaisia vaiheita vastaan, mutta hän on napannut paikan Islandersin avainhyökkääjien joukosta.

Kaudella 2014-15 Strome, 23, toki nakutti Islandersin paidassa 50 (17+33) tehopistettä, milloin hän myös teki lopullisen läpimurron taalajäillä.

Alkukausi on ollut kuitenkin tähän mennessä hyvin vaikea. Niin hänelle kuin koko sueralle.

Se on johtanut siihen, että Stromea on heitetty katsomon puolelle.

Viime yönä Islanders juhli jatkoaikavoittoa Calgary Flamesista, ilman Stromea, joka oli terveenä katsomossa toista kertaa putkeen.

– Tällä hetkellä olen ulkopuolella. En osaa sanoa miksi, minulla ei ole siihen vastauksia, Strome pyöritteli päätään Newsdayn mukaan.

Islanders on tällä hetkellä itäisen konferenssin viimeisenä ja jaetulla jumbopaikalla koko sarjassa. 21 ottelusta se on kerännyt kokoon vain 18 pistettä.

Stromelta kysyttiin nopeasti hänen suhteestaan päävalmentajana toimivaan Jack Capuanoon, joka on ollut potkuhuhujen keskellä.

– Mielestäni se (suhde) on hyvä. En tiedä. Kysykää siitä häneltä.

– Minun pitää joko pelata paremmin tai saada jotenkin muuten heidät iloisimmaksi. Kai, Strome mietti tilanteesta ulospääsyä.

19 otteluun Strome on toki nakuttanut vain tehot 2+4=6, joten ainakin tuloksen teon puolella kanadalaishyökkääjällä on parantamisen varaa.

Stromen pikkuveli Dylan Strome lähetettiin vasta takaisin juniorisarjan puolelle pelaamaan Arizona Coyotesista. Dylan tullaan näkemään hyvin todennäköisesti nuorten MM-kisoissa, mitkä alkavat joulukuun lopussa Montrealissa ja Torontossa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!