© Kuva: Getty Images

Kiekkoraamattu povasi viimeistä kautta – NHL-konkari toista mieltä: ”Onneksi se hetki antaa odottaa”

Kiekkoraamattu The Hockey Newsin toimittaja Jared Clinton oli ennen NHL-kautta sitä mieltä, että Mark Streit saattaa hyvinkin pelata viimeisen sesonkinsa (uutinen).

Joulukuussa 39 vuotta täyttävän Streitin aika on umpeutumassa, mutta annetaanpa miehen itse arvioida omaa tulevaisuuttaan.

Kuinka paljon on lätkää vielä Mark Streitilla jäljellä?

– En tiedä. Se nähdään ajan kanssa. Sitä on vaikea mitata. Minä haluan pelata niin kauan kun minulla intohimoa peliä kohtaan ja se on minusta hauskaa, Streit sanoo SuomiKiekko-sivustolle.

– Minä jään hokista eläkkeelle välittömästi, kun menen peliin ja se ei ole enää hauskaa. Mutta onneksi se hetki antaa odottaa. Minulle on etuna se, että tulin NHL:ään vasta 26-vuotiaana (Montreal Canadiens), joten minulle ei ole karttunut turhan paljon kilometrejä vielä, joten jaksan edelleen hyvin.

Miltä sinusta tuntuu nuorten pikakiitäjien parissa?

– Musta tuntuu hyvältä, sillä olen aloittanut kauden aika hyvin. Liiga perustuu luisteluun ja jäällä on pystyttävä liikkumaan. Mutta koska olen hyvä luistelemaan, niin olen toistaiseksi pysynyt vauhdissa mukana. Tottakai se on haastavaa, kun kaverit singahtavat vauhdilla pitkin kaukaloa. Hyvä sijoittuminen auttaa pikakiitäjien kanssa.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!