© Kuva: Getty Images

Jussi Jokisen sairausloman pituudesta lisätietoa

Florida Panthersin suomalaislaituri Jussi Jokinen on viime viikot ollut sivussa vammojen vuoksi.

Jokinen joutui jättämään pari viikkoa sitten kesken ottelun Washington Capitalsia vastaan saatuaan iskun korkeasta mailasta, mutta kokenut hyökkääjä on kärsinyt myös polvivammasta World Cupista saakka.

Florida on ollut vaitonainen luottopelaajansa vammojen vakavuudesta, mutta Miami Heraldin toimittaja George Richards twiittasi, että joukkueen päävalmentaja Gerrard Gallant on kertonut Jokisen saattavan olevan pelikunnossa jälleen ensi viikolla.

Samassa twiitissä Richards mainitsi, että myös toinen Floridan runkopelaaja, Nick Bjugstad, saattaa palata tositoimiin ensi viikolla.

Jos Richardsin twiitti ei näy, katso se tästä linkistä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!