© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:lta mielenkiintoinen harppaus e-urheilun puolelle

Helsingin IFK ilmoitti lauantaina laajentavansa e-urheilun puolelle oman joukkueen voimin.

Helsinki REDS -nimen alla toimiva joukkue esiintyy Overwatch-pelin puolella.

Ilmiö on ollut esillä viime aikoina muuallakin maailmalla. Esimerkiksi jalkapalloseurat PSG ja FC Schalke 04 ovat kunnostautuneet omien joukkueitensa osalta.

Suomessa ensimmäisenä urheiluseuroista tälle puolelle laajentaa IFK.

– IFK haluaa kehittyä ja kasvaa sen mukana. E-urheilun digitaalisuus tarjoaa uusia mahdollisuuksia palvella suuria yleisöjä ja kehittää omaa toimintaamme, kommentoi OY HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen seuran tiedotteessa.

– Pystymme nyt tarjoamme IFK-yhteisön jäsenille ja muillekin kokonaan uuden pelikentän: uudenlaista sisältöä ja mahdollisuuksia osallistua toimintaan pelimaailmassa. Tavoitamme uutta yleisöä toimimalla uudessa ympäristössä sen vaatimalla tavalla ja sen ehdoilla, Valtanen jatkaa.

Helsinki REDSin joukkue on rakennettu kasaan syksyn aikana ja jalkeilla oleva kuusikko on harjoitellut tiiviisti yhdessä viime viikot.

– Saimme kapteenimme Roope Kurkelan johdolla koottua kovatasoisen jengin. Jätkät ovat harjoitelleet yhdessä jo muutaman viikon ajan aivan mahtavalla meiningillä. Olen varma, että tämä joukkue yllättää monet jo heti alussa, kommentoi joukkueen manageri Christer Kasurinen.

Joukkueen kokoonpano:

Roope ”Ruape” Kurkela
Jani ”Exceed” Kosonen
Eemeli ”Woomera” Ikonen
Ville ”prettyWise” Mikkonen
Miika ”BBR” Tekoniemi
Toni ”Effix” Hurme

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!