Calgary Flamesin puolustaja Dougie Hamilton on siirtohuhujen kohteena. Asia nousi esiin Hockey Night in Canadan lähetyksessä, jossa Sportsnetin Nick Kypreos kertoi kahden joukkueen tiedustelleen Hamiltonin tilannetta Calgaryltä.

Calgary on aloittanut kauden kehnosti voittaen 16:sta ottelusta vain viisi. Maaleja joukkue on päästänyt eniten koko liigassa ja omissa on soinut jo 58 kertaa.

Calgaryn GM:n Brad Treliving harkitsee ravistuksia joukkueen kurssin kääntämiseksi, ja 23-vuotiaan Hamiltonin epäillään olevan todennäköisin kaupattava.

– Näin ne (Kypreoksen) kommentit. Koitan olla vaivaamatta asialla päätäni ja jatkan pelaamista, Hamilton kommentoi Calgary Sunille.

Kypreoksen mukaan kaksi Hamiltonista kiinnostunutta seuraa ovat Pittsburgh ja Arizona. Hamiltonin keskipalkka on 5,75 miljoonaa dollaria, eli noin 5,35 miljoonaa euroa. Hänen sopimuksensa on voimassa kauden 2020-2021 loppuun asti.

23-vuotias Hamilton on tehnyt tällä kaudella 16 ottelussa tehot 2+4. Plus-miinus on lukemassa -9, ja viimeisissä neljässä ottelussa lukema on hälyttävästi -10.

– Olen turhautunut. Yritän parantaa joka ottelussa ja silti tuntuu, että maaleja sataa omiin. On vaikea pysyä positiivisena ja olla hukkaamatta itseluottamusta. Yritän kaikkeni, ettei maaleja syntyisi omiin niin paljon ja joukkue voittaisi.

Hamilton pelaa Calgaryssa toista kauttaan. Hänet vaihdettiin toissa kesänä Bostonista yhteen ensimmäisen kierroksen ja kahteen toisen kierroksen varausvuoroon.