Arizona Coyotes pelasi viime kaudella ajoittain viihdyttävää kiekkoa, mistä seuran fanit saivat pääosin kiittää nuoria tähtitään Max Domia ja Anthony Duclairia. Parivaljakko tehtaili NHL:n yhdessä heikoimmista joukkueista vajaa sata tehopistettä yhteensä.

Kaksikkoon ladattiin kovat odotukset tälle kaudelle, mutta Coyotes konttaa joukkueena pahasti, minkä lisäksi Duclair on kadonnut kuvasta lähes kokonaan tehtyään kolme tehopistettä 13 ottelussa. Tilastoja huolestuttavampaa on se, ettei viime kauden sähäkkyydestä ole tietoakaan.

Häntä ei meinaa erottaa tällä hetkellä kentältä lyhyitä pilkahduksia lukuun ottamatta. Duclair laukoo otteluissa keskimäärin alle kaksi laukausta ottelua kohden. Itseasiassa Duclair on laukonut koko NHL-uransa ajan erittäin vähän, kun 112 ottelussa on kertynyt 140 vetoa.

Ketjukaverista tilanne ei ole kiinni, sillä Domi on pystynyt tekemään 11 pistettä 13 ottelussa. Duclairin peliaika on tippunut jo selvästi heikkojen otteiden myötä. Viimeisessä viidessä ottelussa hänellä on kasassa yksi syöttöpiste.