© Kuva: Getty Images

Aleksandr Ovetshkin liekeissä Winnipegiä vastaan – nousi tilastossa tasoihin Wayne Gretzkyn kanssa

Aleksandr Ovetshkin näytti Patrik Laineen ja Joel Armian Winnipeg Jetsiä vastaan, kuka on isäntä talossa.

Winnipegin hurja nousu päätöserässä kolmen maalin takaa tasoihin ei auttanut, kun Capitals-kapteeni Ovetshkin ratkaisi ottelun jatkoajalla tälläämällä ylivoimamaalin sisään.

Yhteensä Ovetshkin keräsi ottelussa tehot 2+1.

Maali jatkoajalla tarkoitti myös sitä, että Ovetshkin on nyt urallaan iskenyt 91 kertaa ottelun voittomaalin. Kaikkien aikojen tilastossa se riittää sijalle 16, tasoihin Wayne Gretzkyn ja Mark Recchin kanssa.

Aktiivipelaajista edellä ovat jaetulla sijalla 10 oleva San Josen Patrick Marleau, jaettuna kuudentena majaileva Coloradon Jarome Iginla sekä koko tilaston kärjessä viilettävä Floridan ikinuori Jaromir Jagr.

Jagrin eron kuromiseen Ovetshkinilla saattaa vielä venyä tovi, sillä tshekkilaiturilla voittomaaleja on yhteensä 133. Tilaston jaetulla kolmannella sijalla olevaan Teemu Selänteeseenkin venäläisellä on vielä matkaa, sillä suomalainen ratkaisi urallaan 110 ottelua.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!