© Kuva: Getty Images

Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen keräsivät kehuja – ”Heillä on paljon pelisilmää”

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen ketsuppipullo aukesi hiljaisemman jakson jälkeen lauantaina, kun Carolina Hurricanes kaatoi Washington Capitalsin lukemin 5-1. Aho nakutti tehot 2+1, kun puolestaan Teräväinen vietti neljän pisteen iltaa 1+3 tehoillaan. Aholle maalit olivat ensimmäiset NHL:ssä.

Pitkiä pisteettömiä putkia pelannut suomalaiskaksikko sai kehut päävalmentaja Bill Petersiltä.

– Tänään heidän ketjunsa oli erittäin hyvä. Sen pitäisi myös olla hyvä ketju, koska heillä on paljon pelisilmää. Teräväinen näyttää sopeutuvan hyvin, minkä lisäksi uskon Ahon ottavan tämän jälkeen myös lisäaskeleita, Peters yltyi kehumaan TSN:n haastattelussa.

Myös Aho oli luonnollisesti tyytyväinen oman ketjunsa suoritukseen.

– Hyvä ilta meille. Ensimmäinen NHL-maalini oli iso juttu minulle, ja se tuntuu hyvältä. Koko ketjumme pelasi hyvin, Aho tunnelmoi.

Aholla on nyt kasassa 14 ensimmäisessä NHL-ottelussaan tehot 2+7. Teräväinen on kerännyt samalla ottelumäärällä pisteet 4+4. Carolinalla ei ole voitosta huolimatta varaa paukuttaa henkseleitä, sillä joukkue jatkaa itäisen konferenssin viimeisenä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!