Yllätysveto: Jere Karalahti harkitsee paluuta – “Pari vaihtoehtoa ulkomailta ja Suomesta”

© Kuva: Ilari Savonen

Jere Karalahti pohtii paluuta takaisin kiekon pariin.

41-vuotias Karalahti kertoi syyskuun lopulla iskevänsä hokkarit naulaan ja lopettavansa aktiiviuransa.

Nyt konkaripuolustaja pohtiikin paluuta tositoimiin.

– Voi olla, että joudun vielä perumaan lopettamispäätökseni. Aloin kelata asiaa enemmän, kun olin seuraamassa ystäväni Semir Ben-Amorin pojan treenejä. Siellä ne pikkujätkät paahtoi täysillä hyvällä fiiliksellä ja mä vaan heiluin katsomon puolella värjöttelemässä, Karalahti kertoo blogissaan.

– Mulla olis edelleen pari vaihtoehtoa ulkomailta ja Suomesta. Kuitenkin ainoa kotimainen jengi jossa voisin nyt vetää on Mikkelin Jukurit, koska siellä tehdään asioita eri tavalla kuin muissa liigajengeissä, Karalahti lisää.